Lej en trailer – Trailerudlejning i Skjern & Varde

Lej en trailer hos Vestjysk Anti-Rust. Hos Vestjysk Anti-Rust tilbyder vi trailerudlejning af lukkede cargo-trailere til både private og erhverv. Vores cargo-trailere er ideelle til at transportere alt fra varer til ejendele, da traileren er lukket og derfor beskytter mod vejr og andre ydre påvirkninger.

Bestil & lej en trailer hos Vestjysk Anti-rusts trailerudlejning

Du kan nemt bestille en trailer via  trailerudlejning på vores hjemmeside eller ved at ringe til os. Når din reservation er bekræftet, kan du hente nøglen til traileren på vores lokation og tage den med dig videre på din rejse.
Tidspunkterne for afhentning og aflevering kan aftales efter behov, så det passer med dine planer.

Vi sørger for regelmæssig vedligeholdelse af vores trailere, så du kan være sikker på, at din trailer er i god stand, når du lejer den.

Lej åben trailer og tiptrailer hos os

Vi tilbyder også, at du kan leje åben trailer og tiptrailer hos os. Hvis du har brug for en almindelig, lille trailer med en bæreevne på op til 500 kg, kan du leje en klassisk åben trailer til anhængertræk.
Du har også mulighed for at leje en større tiptrailer, der kræver en større bil for at trække den.

Har du allerede en trailer, der bare trænger til en kærlig hånd, tilbyder vi undervognsbehandling af både din bil og trailer. Vi holder til i Outrup, nær Varde og Skjern. 

Ring på 3033 5102 eller skriv til direkte til os via vores hjemmeside for at bestille din trailer i dag.